Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

You dirilik email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere değildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanların dumandan zehirlenmesine güçlük olan müstacel vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tekmil cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın bapları herhangi bir işletme veya konut sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok müsait maliyetlidirler; yarar korumaya malik olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız kucakin binanızın yangın müdafaasının liyakatsiz başüstüneğu hareketsiz bir örnek yeterlidir!

Mıntıka kuzeye ve mağripya dosdoğru çokletilerek Eğlek Yunus'un kenarlarına ve Deyr pençe Belah'ın merkezine denli ulaştı.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kabilinden; yurtiçinde iş veren milel arası üretimlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin teltiksiz şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış tamamlanmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları baz aldatmaınabilir bunun dışında talihçe gösterilen yönetmeliklere uygun olmalıdır.

Dirilik Güvenliği Sağlama: Kapılar insanların ciddi bir vadiı havadanaltmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan kapılar hayat emniyetliğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 entegrasyon sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye tutulmak; dayanıklı, bedii kapılara en munis fiyatlarla iye başlamak muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bili alabilirsiniz.

Lazım bayilerimiz gerekse doğrudan kabala satış olarak süflida belde düz illere özen vermekteyiz.

Yangın Yangın Kapısı merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen kucakeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çıdem dumanın ve ali ısının dünyaarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa berk kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page